Gyakran ismételt kérdések


Ki tud csúszni a sodrony a szerelvényekből?

Rendeltetésszerű használat során nem tud kicsúszni a szerelvényből, mivel egy speciális roppantó szerszámmal kerül rögzítésre. Több száz kiló a teherbírása magának a sodronynak és a feszítő szerelvényeknek is.

Milyen magas lesz a rozsdamentes sodronyos korlátunk?

A végleges járószinttől 1m-re lesz a kapaszkodó legfelső pontja.

Hány sorban érdemes a sodronyokat szerelni?

A szabály az, hogy a sodronyok közötti távolság nem lehet több mint 120mm, mi 7 illetve 8 sorban ajánljuk sodronykorlátainkat, mivel esztétikailag talán így a legmutatósabb. Minimum 7 sorban kell gondolkodni, ha a szabályokat be kívánjuk tartani.

Rozsdásodhat kültéren a korlátunk?

Nem. A rozsdamentes korlátok egyik fő tulajdonsága, hogy nem rozsdásodik. Még a nevében is szerepel, ami számunkra talán a legfontosabb.

Igényel valamilyen ápolást a sodronykorlát?

Az állagának megőrzése miatt nem, de esztétikailag szép, ha pár havonta egyszer áttöröljük valamilyen inox tisztítószerrel.

Milyen tisztítószerrel lehet takarítani a korlátot?

A kereskedelmi forgalomban (áruházakban, boltokban) kapható bármilyen inox tisztítószerrel, akár olyannal is, amivel a mosogatótálcákat takarítják.

Mire vonatkozik a 30 év garancia?

A 30 év garancia az általunk biztosított korlátelemekre vonatkozik, tehát mindenre, ami rozsdamentes acélból kerül beépítésre.

Mire érdemes figyelni a sodronykorlát felszerelése után?

Nagyon oda kell figyelni az építkezés alatt, hogy semmilyen módon fémporral (köszörülés, csiszolás) ne érintkezzen a sodrony korlát. Mindig óvja a korlátot (takarja le), ha a környezetében fém munka folyik, mivel a korlátra szálló fémbor rozsdásodhat a korlát felületén. FONTOS! A sodronykorlát közvetlen környezetében soha ne végezzünk fém munkát (csiszolás, vágás, stb.), mivel az izzó fémszemcse a felületnek ütközik és beleolvad, ennek következtében a korlát tönkremegy és javíthatatlanul rozsdásodni fog.

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Kedves Turóczi Ákos Ferenc! Nagyon köszönjük a gyors és szép munkát, amit végeztek! Nagyon meg vagyunk vele elégedve! A szerelők megoldottak minden kis közbejövő apróságot profi módon (fúrásnál leesett a fal, visszaglettelték és festették rögtön), és rendet/tisztaságot hagytak maguk után. Egyszóval nagyon örülünk, hogy Önöket választottuk!

Üdvözlettel: Horányi Patricia

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Kedves Turóczi Ákos Ferenc! Nagyon köszönjük a gyors és szép munkát, amit végeztek! Nagyon meg vagyunk vele elégedve! A szerelők megoldottak minden kis közbejövő apróságot profi módon (fúrásnál leesett a fal, visszaglettelték és festették rögtön), és rendet/tisztaságot hagytak maguk után. Egyszóval nagyon örülünk, hogy Önöket választottuk!

Üdvözlettel: Horányi Patricia

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Sodronykorlát | © 2012 Minden jog fenntartva