Sodronykorlát 30 év garanciával!

Sodrony korlát rozsdamentes acélból

Sodrony korlátaink minősége?

Sodrony korlátaink rozsdamenetes elemi KO33-as (A2) minőségűek, tehát 100%-ig anyagában korrózióállóak. Ez azt jelenti, hogy a korlát sérülése esetén is megőrzi korrózióállóságát, gyakorlatilag örökre. A sodronykorlát sodronyai és feszítő elemei KO35Ti (A4) minőségűek, ami gyakorlatilag minden a környezetben előforduló kémiai behatásnak ellenáll. Ez előbb említett anyagminőséget például a hajózástechnikában használják, ahol minden percben (sós víznek) agresszív környezetnek vannak kitéve az említett rozsdamentes elemek.

Garanciavállalásunk nem kevesebb, mint 30 évre szól!

30 év garanciaA rozsdamentes sodronykorlát rendszerünk minden egyes rozsdamentes elemére 30 év garanciát vállalunk. A 30 év garanciát azért tudjuk vállalni, mert csakis minőségi anyagokkal dolgozunk, semmilyen esetben sem használunk fel hibás vagy minőségileg nem megfelelő rozsdamentes termékeket, valamint a sodronykorlátaink beépítése szakszerűen történik.

Sodrony korlát ára.

A sodronykorlátaink ára a minőséget is figyelembe véve közép áron kaphatók. Azt szoktam mondani, hogy olcsóbbat mindig találni, de az általunk nyújtott minőséget csak nagyon kevesen tudják megközelíteni, vagy éppen felülmúlni. Szerencsénkre kevés olyan cég van rajtunk kívül, aki minőségi munkát tud adni elfogadható áron. Nem szabad a feltűnően kevesebb árnak egyből "bedőlni", olyan nincs, hogy ugyan azt a minőséget valaki fél áron tudja biztosítani.

Kérjen tőlünk árajánlatot és rendelje meg tőlünk a munkát és garantálom, hogy sem hozzáállásunkban sem pedig a munkánk minőségét illetően nem fog kifogást találni.

Kíváncsi árainkra és ajánlatot szeretne kérni? Kattintson ide, vagy hívjon minket >>

Díjmentes helyszíni felmérés!

Budapesten és azon kívül egyaránt díjmentes helyszín felmérést biztosítunk, ezzel is próbálunk kedvezni leendő ügyfeleinknek. Kérjen ajánlatot és igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni Önnek.

Kérjen ajánlatot és 1 munkanapon belül válaszolunk Önnek

Árajánlat egy napon belülElőfordult már Önnel, hogy egy cégtől árajánlatot kért és a cég még válaszra sem méltatta? Nekünk is a munkánkból kifolyólag többször is árajánlatot kell kérni különböző cégektől, és sajnos azt tapasztaljuk, hogy néhány esetben még válaszra sem méltatnak.

Megfogadtuk, hogy mi a lehető leghamarabb választ adunk a feltett kérdéseire! Tegyen próbára minket kérjen ajánlatot ide kattintva.

Magyar Munkaerő - szakképzett munkatársak

Magyar munkaerőHa Önnek fontos, hogy a megrendelt munkát Magyar szakemberek végezzék el, akkor a legjobb helyen jár. Jól összeszokott több éve napi szinten együtt dolgozó fiatal, dinamikus csapatunk áll a rendelkezésére és igyekszik minden kívánságára megoldást találni.

Néhány referenciánk...

Sodronykorlát rozsdamentes acélból
Sodronykorlát lépcsőre

További referencia munkáink megtekintéséhez kattintson ide>>

Az internet segítségével találtam meg a Fém-Dekor kft termékeit. A fotók alapján először bizalmatlan voltam, hogy valóban olyan minőségű terméket kapok majd, ami a képeken szerepelt, vagy egy másolt fotó csupán, ami szépen mutat a honlapon. Az elvégzett munka után nyugodtan mondhatom, hogy magas színvonalú, esztétikus, hibátlan kivitelezés készült el a megadott határidőn belül. Külön szeretném megdicsérni a munkát végző kollégákat, akik minden apró kérésünket figyelembe vették a korlát építésekor. Szívesen ajánlom a társaságot a környéken és az interneten is.

Jungvirthné Bús Erzsébet
Tatai Városgazda Kft
ügyvezető

Mindent időre, sőt, a határidő előtt elkészítettek, pontosan érkeztek, maximálisan meg voltam elégedve, kifogástalan munkát végeztek, és a két kivitelező szakember átlagon felüli maximális szolgálatkészséget tanúsított. Nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel: Reszler Zsuzsa

Tisztelt FémDekor Csapata! Külön köszönettel tartozok minden kollégának aki számunkra megvalósította a 2011 évi Karácsony szép, biztonságos csodálatos hangulatát. Soron kívüli munkát vállalva előtérbe helyezve személyes igényemet és elvárásomat. Időszűke miatt kért SOS munkát maximális hozzáállással és szervezéssel sikerült egy héten belül számunkra elkészíteni és felszerelni egy gyönyörű beltéri korlátot. A Karácsony hangulatát és biztonságát fényesebbé emelte az Önök által végzett fantasztikus munka. Nyugodt lelkiismerettel tudom minden kedves megrendelőnek ajánlani a FémDekor Kft. kollektíváját a pontos, precíz, rugalmas és szép munka elvégzéséhez akár kültéri akár beltéri munkához.

Tiszteletem és köszönettel egy elégedett megrendelő a Cinke utcából.

Kedves Turóczi Ákos Ferenc! Nagyon köszönjük a gyors és szép munkát, amit végeztek! Nagyon meg vagyunk vele elégedve! A szerelők megoldottak minden kis közbejövő apróságot profi módon (fúrásnál leesett a fal, visszaglettelték és festették rögtön), és rendet/tisztaságot hagytak maguk után. Egyszóval nagyon örülünk, hogy Önöket választottuk!

Üdvözlettel: Horányi Patricia

Tisztelt Turóczi Ákos Úr!

Munkájukkal mind minőségi mind pedig szakmai szempontból rendkívül elégedettek vagyunk. Kollégáik a munka elvégzése során a legjobb, legszebb eredményre törekedtek. Maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Köszönjük!
Üdv.: Baloghék

Tisztelt Turóczi úr!

A II. kerületben végzett munkájukat köszönjük. Meg voltunk elégedve mind a kivitelezés menetével mind a végeredménnyel. Szívesen ajánlom Önöket másoknak is.

Üdvözlettel: Kóbor Franciska
(Boneberger Horst tulajdonos nevében is)

Kedves Turóczi Ákos Ferenc! Nagyon köszönjük a gyors és szép munkát, amit végeztek! Nagyon meg vagyunk vele elégedve! A szerelők megoldottak minden kis közbejövő apróságot profi módon (fúrásnál leesett a fal, visszaglettelték és festették rögtön), és rendet/tisztaságot hagytak maguk után. Egyszóval nagyon örülünk, hogy Önöket választottuk!

Üdvözlettel: Horányi Patricia

A kivitelezés szép és igényes, a felszerelésben rugalmasak voltak, teljesen meg vagyok elégedve a munkával. Amit szeretnék még kiemelni: rendkívül gyorsan elküldték az előzetes ajánlatot, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Önöket választottam. Csak javasolni tudom a céget mindenkinek.

Üdvözlettel,
Bodnár Gyula

Köszönjük szépen, nagyon meg vagyunk elégedve az elkészült munkával! Ön büszke ügyvezető lehet, hogy ilyen alkalmazottak dolgoznak a cégénél, nagyon-nagyon aranyosak voltak a fiúk!

Köszönettel:
Koncz Joli és Sebestyén Gábor

Sodronykorlát | © 2012 Minden jog fenntartva